Veelgestelde vragen

Een overzicht van een aantal veelgestelde vragen. Heeft u een vraag die hier niet tussenstaat dan kunt u een e-mail sturen naar: kerkspot@cgkbennekom.nl.
  • De app die wij gebruiken heet “Mijn gemeente 2.0”. Deze app is te vinden in de Apple store op Apple en Google Play Store op Android. Installeer deze app op je telefoon.

Inloggen op de app

Na het installeren kunt u de app opstarten en zult u moeten inloggen. Volg daarbij de onderstaande instructies:

1. Als u de app opent, ziet u een scherm waarin u kunt zoeken naar een gemeente, zoals in plaatje hiernaast. Zoek hier naar "cgk Bennekom". In de lijst onder het zoekveld kunt u onze gemeente selecteren door te klikken op de tekst " CGK Bennekom - Oosterbeek - Bennekom"

2. U bent nu in de omgeving van onze gemeente. Hier kunt u rechtsboven in het scherm klikken op de knop "Inloggen”. Er verschijnt dan een scherm zoals u hiernaast ziet.

Hier kunt u inloggen met uw kerk-spot gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als u gebruikt op de website.

• Bovenin (in het plaatje rood omlijnd) kunt u een menu openen waar u allerlei zaken over uzelf en uw persoonlijke instellingen kunt vinden.

Onderin (in het plaatje groen omlijnd) staan een aantal knoppen. Deze doen het volgende:

• De knop met het huisje opent het hoofdscherm van de app waarin verschillende berichten en videos worden getoond in een tijdlijn.
    • De knop met de kalender opent de agenda van de kerk. In de toekomst kunt u hier onder andere plaatsen voor kerkdiensten reserveren (dit zal ook via de website kunnen).
    • In het midden ziet u een hand met een hartje. Dit is een collectefunctie. Deze gebruiken we op dit moment niet.
    • Het icoontje met de preekstoel brengt u naar de uitzendingen van Manna. Hier kunt u alle uitzendingen vinden en terugkijken. In de toekomst zullen we hier mogelijk ook de mogelijkheid bieden om preken terug te kijken.
    •  Tenslotte ziet u drie streepjes. Daarmee kunt u een menu openen, van waar u onder andere het kerkblad, nieuwsbrieven en de contactgegevens van andere gemeenteleden kunt opzoeken.

​​​​​