Veelgestelde vragen

Een overzicht van een aantal veelgestelde vragen. Heeft u een vraag die hier niet tussenstaat dan kunt u een e-mail sturen naar: kerkspot@cgkbennekom.nl.
  • Wij raden u aan om een zelf bedacht wachtwoord voor kerkSPOT te kiezen, in plaats van het wachtwoord dat u via de e-mail hebt gekregen. Om uw wachtwoord aan te passen doorloopt u de volgende stappen:

• Klik in het hoofdmenu op uw naam (in de rechterbovenhoek) Hoofdmenu
    • Klik vervolgens in het uitklapmenu opWachtwoord wijzigen
    • Op de pagina "Wachtwoord wijzigen" vult u allereerst het huidige wachtwoord in (in het tekstvak "Oude wachtwoord"), gevolgd door uw nieuwe wachtwoord (in het tekstvak "Nieuw wachtwoord") en daarna nogmaals uw nieuwe wachtwoord ( in het tekstvak "Nogmaals").
    • Hierna klikt u op de knop "Wijzigen" om de wachtwoord wijziging definitief te maken.

Het wachtwoord moet aan de volgende eisen voldoen: één van de letters is een Hoofdletter, er moet een cijfer in staan, er moet ook een ander teken dan een letter of cijfer in staan en samen moet het uit minstens acht tekens bestaan.