Avonddienst (Reformatieherdenking)

18:30 tot 20:00
Oude Kerk Bennekom
Bennekom

Deze avonddienst is een gezamenlijke dienst met wijk West van de Hervormde gemeente in de Oude Kerk. Deze dienst staat in het teken van de Reformatie herdenking. Voorgangers zijn ds. A. van Zetten en ds. Van Roekel.

U hoeft zich voor deze dienst niet van te voren aan te melden tenzij u gebruik wilt maken van de plaatsen op 1,5 meter afstand. In die avonddienst zijn er een aantal banken gereserveerd voor diegenen, die onderling anderhalve meter afstand in acht willen nemen.

Als u daarvan gebruik wilt maken, is het verzoek om uiterlijk vrijdagavond 29 oktober vóór 20:00 een mailtje naar de scriba van onze gemeente te sturen om u daarvoor aan te melden. Voor de overige plaatsen in de Oude kerk is geen aanmelding nodig.

Deze dienst kan ook digitaal meebeleefd worden via ons gebruikelijke kanaal.

Oude Kerk Bennekom
Bennekom